Welkom op Bonaire!

Bon bini na Boneiru!

Ons Verhaal

Sinds 2016 is Bonaire Verhuur, als onderdeel van Ōfner Holding B.V. gestart met de verhuur van twee appartementen en een villa op Bonaire. Het Team Bonaire Verhuur wordt gevormd door Maarten, Wim, Annette, Siagnee en Noritza. Maarten, Annette zijn al jaren vaste Bonaire bezoekers. Wim heeft er met zijn vrouw een jaar gewoond en werkt al meer dan 18 jaar op de eilanden Bonaire, Saba en St. Eustatius. Siagnee en Noritza zijn de gastvrouwen van Bonaire verhuur. Oorspronkelijk van Curaçao maar nu al jaren woonachtig op Bonaire. Zij kunnen u dus alle lokale bijzonderheden vertellen. Team Bonaire Verhuur staat klaar om voor een fijn verblijf in één van onze accommodaties te verzorgen.

Met een zonnige groet hopen wij u binnenkort te kunnen verwelkomen op Dushi Boneiru

Boek uw verblijf dit seizoen bij ons.
Boek vandaag nog

Vragen?

We had a great time at Maarten's home and it was everything we had expected. The location, while not at the water, is a very short drive away and makes for quiet evenings. The house was very comfortable with a nice landscaped pool area.
MarkNos Kas na Boneiru
Wat een heerlijk huis. Echt top. Super mooi, schoon en verzorgd ook allemaal. Het huis is een echte aanrader! En wat een lieve enthousiaste gastvrouw. Echt een topper.
BerdienNos Kas na Boneiru